Отдавна си го знаем, но има хора и институции, които

...
Отдавна си го знаем, но има хора и институции, които
Коментари Харесай

Ето откъде се „появяват“ бездомните кучета

Отдавна си го знаем, само че има хора и институции, които обичат да се вършат на глухи и слепи. Бездомните животни не се появяват ей-така-просто от въздуха. Безотговорността на хората ги докарва до улиците. 

Отвратителната подигравка е, че след това същите хора се оплакват, че има доста кучета по улиците. Същото е като да си хвърлиш фаса на улицата и след две секунди да кажеш: „ ей кво е мръсно, съсипàха я тая страна “. 

Лошото е, че институции като БАБХ си питат ушите ден след ден, година след година, а Министерство на вътрешните работи не обичат, когато има промени в Наказателния кодекс, отнасящи се за животни – основава им работа, дето имат възприятието, че не би трябвало да е тяхна, някак си…

Да разчитаме на „ съвестта “ на жителите е просто смешно. И нещата не престават да си се случват, а масата подвига плещи и споделя една от двете безконечни мантри:

1. „ Е, тука е така… “ или
2. „ Е-е, тва да ни е проблемът… “ 

И по този начин – животът си тече постарому, ние в никакъв случай не сме отговорни за дереджето си, все интернационалното състояние ни е отговорно и международният скрит план. 

Ето още един, ПОРЕДНИЯТ, сигнал: 

„ Снимките не са мои, изпратени ми са, с цел да бъдат оповестени

Днес мъжът и дамата от тази кола са забелязани да изхвърлят дребните кученца от фотосите при Районен съд в гр. Гоце Делчев! Още на следващия ден очевидците ще пададат сигнал към нужните институции към Община Гоце Делчев! 

Ето, вижте от къде идват бездомните-те не падат от небето! Тъжно е, доста е тъжно...

Надявам се да има наказания за тези " съзнателни жители "! 

За кученцата все още знам, че са нахранени и са следващите, търсещи дом!  Всеки, който може дано да помогне, въпреки и единствено със шерване на обявата.

Нека не бъдем безучастни! “
 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР