Отдавна се знае, че след раздялата си, Диляна Попова и

...
Отдавна се знае, че след раздялата си, Диляна Попова и
Коментари Харесай

Бясната Диляна едва не удуши Асен Блатечки: Как можа да кажеш това на Борил?! Нормален ли си?! (+ СНИМКИ)

Отдавна се знае, че след раздялата си, Диляна Попова и Асен Блатечки останаха в страхотни връзки. И двамата са потвърждавали това нееднократно, а и си проличава, че се схващат прелестно като родители. " Даже като си казахме всичко и престанахме да бъдем двойка, започнахме да си приказваме и да се спогаждаме двойно по-добре ", смееше се Блатечки.

Е, през днешния ден обаче спогаждането остана в предишното и бе сменено от скандал, за който Диляна Попова е изцяло права. Права е, тъй като това касае общият наследник на двамата - Борил, който е на 8 години и е напълно разбираемо да изтълкува неправилно всичко, което вижда и чува.

А хлапето чуло персонално от татко си думите: " Много си пълен, стой да плюскаш, тъй като никоя жена няма да те хареса. Жените не обичат мъже, които наподобяват на разплути свине. Я ме виж мен - стегнат съм и ограбвам най-готините мацки ", съветвал го Асен, само че Диляна не приема този метод на " разбиране ".

Близки до нея разкриха, че тя в действителност е побесняла и е вдигнала на балон Блатечки. " Как можа да му кажеш това, ти съответен ли си?! Да го комплексираш за цялостен живот ли искаш?! Малък е, ще яде колкото желае, а и момчетата доста ядат в тази и в тийнейджърската възраст, след това ще го израстат. Срамота! ", карала му се Диляна Попова.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР