Отдавна се шушука, че нещата между Евгени Генчев и Валерия

...
Отдавна се шушука, че нещата между Евгени Генчев и Валерия
Коментари Харесай

КРАЙ!!! С това изказване на Валерия свърши всичко между нея и Евгени Генчев! (чашата преля)

Отдавна се шушука, че нещата сред Евгени Генчев и Валерия Георгиева не вървят и че двамата са към момента дружно, поради клаузи по контракта и концертите на пианиста, само че ето, че това ще се окаже факт.

Видяхме по какъв начин Вал отсвири Генчо на рождения си ден като жестоко го напъди от фотосите, на които желала да е сама. Коя влюбена жена би направила това?!... Сега обаче не това е значимото, а последното, което Валерия декларирала пред свои приятелки, доверяват близки до нея източници.

На следващия ваучър с приятелките си в Плевен и няколко изпити чашки вино, Валерия признала това, което мнозина допускаха. А точно, че си обича кучетата и другите животни повече от всичко и че не й се желае да ражда. Но не сега, а по принцип.

" Не знам, това не е за мен. Поне в този момент въобще не мога да си го показва, а и не знам дали ще се появи мъжът, който да ме накара да го желая. Не единствено кучетата и приютът, които ми лишават съвсем цялото време и сила, а и работата ми. Не желая да се откажа от едно от тях, или да не ми остава време, тъй като те са смисълът на живота ми ", разбъбрила се Георгиева.

А Евгени, всички знаем, освен умира да стане баща, само че го желае допустимо най-скоро, дружно със сватбата. Е, няма по какъв начин да му се получи освен това състояние. Не и в случай че булката остава Валерия.

" Като ги гледаме - никак, но никак не са си лика аналогия ", разясняват осведомени.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР