„Отдавна се интересувам от темата за джендър идеологията. Аз съм

...
„Отдавна се интересувам от темата за джендър идеологията. Аз съм
Коментари Харесай

Нешка Робева: Цел на джендър идеологията е намаляване на населението до златен милиард

„ Отдавна се интересувам от тематиката за джендър идеологията. Аз съм човек, който по принцип дава правото на всеки един да се самоопределя, стига да не пречи на другите, т.е. аз съм значително либерал. Но друг, който сега владее света, и който е тръгнал към неговото заличаване ", съобщи Нешка Робева в Ефира н БСТВ, Тя е член на Инициативния комитет за референдум, целящ възбраната за осъществяване на джендър идеологията в учебните заведения.
" Само преди няколко дни в Съвета на Европа стана вманиачен скандал. Шведите споделиха, че когато те станат ръководители, ще предложат да се одобри такова решение, че законите, признати от Европейски Съюз, да преобладават над националните ", добави тя, визирайки, че Истанбулската спогодба е противоконституционна в страната ни.
" Много малко хора знаят за подводните камъни, всичко е завоалирано и то подмолно под правата на дамата. Дълбоката скрита цел на джендър идеологията е понижаване броя на популацията и постигане на един златен милиард ", " Ние имаме силата да се противопоставим на джендър идеологията. Искаме ли при децата от детската градина в действителност да няма момченца и момиченца, а да има то? Да няма майка и баща, а родител 1 и родител 2, да няма майчино мляко, а човешко мляко? “, попита риторично Нешка Робева.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР