Отдавна се интересувам от темата за джендър идеологията. Аз съм

...
Отдавна се интересувам от темата за джендър идеологията. Аз съм
Коментари Харесай

Нешка Робева: Искаме ли да няма майка и татко, а родител 1 и родител 2, да няма майчино мляко, а човешко мляко

" Отдавна се интересувам от тематиката за джендър идеологията. Аз съм човек, който по принцип дава правото на всеки един да се самоопределя, стига да не пречи на другите, т.е. аз съм значително либерал. Но друг, който сега владее света, и който е тръгнал към неговото заличаване. “ Това съобщи Нешка Робева, член на Инициативния комитет за референдум, иницииран от Българска социалистическа партия, против осъществяване на джендър идеологията в учебните заведения.

В ефира на БСТВ тя обърна внимание на натиска, който се оказва от страна на Европа: " Само преди няколко дни в Съвета на Европа стана вманиачен скандал. Шведите споделиха, че когато те станат ръководители, ще предложат да се одобри такова решение, че законите, признати от Европейски Съюз, да преобладават над националните “, изясни тя по отношение на взетото от Конституционния съд на България решение, че Истанбулската спогодба и противоконституционна.

" Много малко хора знаят за подводните камъни, всичко е завоалирано и то подмолно под правата на дамата “, предизвести Нешка Робева и добави: " Дълбоката скрита цел на джендър идеологията е понижаване броя на популацията и постигане на един златен милиард. “

По думите ѝ различен огромен подводен камък се крие при неправителствените организации и правата, които им се дават. Също по този начин обърна внимание, че те не носят отговорност и това крие рискове.

" Ние имаме силата да се противопоставим на джендър идеологията “, безапелационна е тя и попита: " Искаме ли при децата от детската градина в действителност да няма момченца и момиченца, а да има то? Да няма майка и баща, а родител 1 и родител 2, да няма майчино мляко, а човешко мляко? “, попита риторично Нешка Робева.

Като едно от знаковите и публични имена, които са членове на Инициативния комитет за референдум против джендър идеологията, тя съобщи: " Ние би трябвало да сигнализираме и хората би трябвало да бъдат осведомени. Това желаеме хората, които влязохме в Инициативния комитет. Хората имат право да кажат думата си. Тук става въпрос за национална идея, дали ще има България “, разясни Нешка Робева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР