Отдавна не се робува на схващането, че сексът и разговорите

...
Отдавна не се робува на схващането, че сексът и разговорите
Коментари Харесай

5 причини защо сексът на 50 е по-добър от този на 25

Отдавна не се робува на схващането, че сексът и диалозите за него се отнасят единствено за по-младите хора със стегнати тела и непознаващи задръжки. Сексът преди да стане част от света на децата, е бил и е част от този на родителите им. Да правиш обич на зрелост е в пъти по-добро от акробатиките, които вършат младите, имитирайки необикновено наслаждение.
Едно от преимуществата на стареенето е това, че хората опознават усетите и желанията си. С придвижване на времето хората могат да се надсмиват над тогавашните си полови похождения, да се усмихват снизходително на неуместния секс на задната седалка на бащината кола, написа struma.bg.
С наближаването на 50-годишна възраст на мъжете и дамите от ден на ден им харесва да усещат телата си загърнати от меките чаршафите, сетивата им да бъдат галени от прелестен джаз и от лукса да се любуват на предиграта. Не тъй като са се наситили на по-палавите прекарвания, а тъй като са станали по-мъдри за ласките.

1. Разгонените кучета са в предишното
Когато са в своето второ десетилетие, множеството мъже са като разгонени песове, че даже лекият лъх на морския бриз би могъл да ги възбуди. На 50 година обаче господата не предизвикват на себе си и на отсрещните това стеснение. Първо, тъй като им би трябвало повече време да се възбудят и второ, към този момент се усещат напълно удобно в общуването със срещуположния пол.
2. Работата към този момент не е преди всичко
На 25 година множеството хора са съсредоточени в това да градят кариера или в търсене на вярната за тях работа. Стресът може да навреди на представянето в леглото, което да докара до безпокойствие и повече стрес. В началото на 50-те човек към този момент е достигнал пика в специалността си и е наясно, че има живот и отвън офиса.
3. Изчезнал е страхът от нежелана бременност
Не е загадка, че е мъчно за дамите над 50 да заченат. И не толкоз поради възрастта, а поради желанието им да не стават родители на тази възраст още веднъж. Вече са отгледали децата си, най-вероятно имат и внуци, по тази причина надали ще им се желае още веднъж да си вършат тест за бременност. Освен това те не се тормозят, че по време на лятната почивка ще имат няколко дни, които ще попречват креватните им прекарвания поради месечния ни цикъл.
4. Децата към този момент не пречат на секса
Ако сте били късметлии и вашите наследници са имали забележително бездънен сън, то сигурно сте се заключвали в спалнята и сте се отдавали на бързи милувки. Но за множеството родители това е съвсем немислимо, защото постоянно концепцията за секс е била прекратена от желанието на детето я за чаша вода, я да показа, че е повърнало на пода в хола. На 50 година децата от дълго време са се изнесли от у дома, което дава чудесната опция да се разхождате голи из всекидневната и да задоволявате и най-смелите си скотски мечти по средата на деня или когато пожелаете.
5. Няма скрито-покрито
На млади години дамите все се чудят какво по-изчанчено долни дрехи да си купят, с цел да съблазнят безкомпромисно обичания. На 50 година те нямат потребност от финтифлюшки и в допълнение разкрасяване на съвършеното си женско тяло. Отворете халата и покажете цялата си хубост. Помнете, че няма нищо по-секси за един мъж от уверената в себе си жена. А това важи с цялостна степен за леглото. Не забравяйте, че мъжът до вас също остарява. Също има сребро в косите, бръчки по лицето и някое и друго килце от горната страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР