Отдавна не съм ви разказвал за него. Преди той беше

...
Отдавна не съм ви разказвал за него. Преди той беше
Коментари Харесай

Симпатизантът на Възраждане от Младост 4

Отдавна не съм ви разказвал за него. Преди той беше симпатизант на АТАКА, когато ме видеше, ми крещеше зад тила „ВОЛЕН ИДЕ, ТОЙ ГОВОРИ МНОГО ИСТИНИ“, а аз му споделях добродушно да се разкара и продължавах по алеята с кучето, до момента в който той продължаваше истерично да квичи.
Впрочем при единствения ми опит да приказвам с него той описа, че е българин, родолюбец и пуска на детето си единствено ЛЮБЕ и Кобзон. И не се шегувам…
Преди към месец беше последната ни среща. Вървях с кучето около игрището в паркчето против моя блок, когато някаква кола спря.
„УМРЕ ЛИ ЗАПАДО??? КАЖИ МИ, УМРЕ ЛИ??? ИДЕ ЛИ ПУТИН??? ИДЕ ЛИ ВЪЗРАЖДАНЕ???“ – извика някой от една кола.
Гледам колата- немска. А от колата се подава запотената мутра на някогашния атакист, сегашен почитател на Възраждане.
„А бе, ти що не си с съветска кола? Хайде, лека вечер!“ – споделих аз и продължих.
„Само ми кажи почине ли Западо? Иде ли Путин? Иде ли Възраждане?“ – продължи деятеля.
„Не. И в случай че обичаш, не ме занимавай с прочувствените си проблеми“ – отвърнах аз и продължих.
„НЯМА НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ! НИЕ ИДВАМЕ! А ТИ ЩЕ ИДЕШ В КОНЦЛАГЕР!!!“ – добавя истеричния пишман националист.
И на своята еврогейска кола той потегля към своят евразийски дом, с цел да възпитава децата си на национализъм. Кобзон, Ростогуев, Бесогон на Кончаловски…
Пишман националиста не е националист. Той е сплескан от живота нещастник, който яде плесници от жена си, децата му го презират, а приятелите му му се подиграват.
Той счита, че за това виновността не е в него, а в Европейски Съюз и НАТО. И за това пишман националиста някой ден ще пристигна и ще ви изкорми с джобно ножче.
Не знам за какво пиша тази история. Не ме е боязън от карикатури като този нещастник. Страх ме е от тези, които се възползват от всеобщата българска дивотия и вместо да създадат нещо, щото тя да стартира да изчезва, я подклаждат и печелят политически дивиденти.
Този пост е към националистите. Ако в действителност сте националисти, щяхте да знаете, че „родина“ не е място, в което приказваме враждебно за всички в близост (без Путя), а място, в което живеем почтено.
Айде да погледнете малко в тая посока, а не да търсите връщане на комунизма и да продавате тъпотии за кеймтрейлс, зли норвежки джендъри и химически пневмонит.
А че аз съм еднообразно ненавиждан от всички – непознати и свои – не е вест. Както и не е вест, че пишман националиста в никакъв случай няма да се качи в Москвич.

Венци Мицов, коментар във фейсбук
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР