Отдавна не е тайна, че Християн Гущеров гледа не просто

...
Отдавна не е тайна, че Християн Гущеров гледа не просто
Коментари Харесай

Гущерова затъна в лукс и пари след третото бебе

Отдавна не е загадка, че Християн Гущеров гледа не просто като принцеса, а като кралица майката на трите си деца Светлана. 

След като някогашната плеймейтка подари младия предприемач с първия му наследник - Добромир, в символ на признателност Християн й купи нова къща с размерите на дворец в полите на Витоша.

Моделката рядко си разрешава да разкрива лукса, след който фамилията й живее. Почти няма фрагменти от интериора на къщата, като Светлана най-вече споделя с аудиторията си в Инстаграм градината с размери на мини парк, която заобикаля дома им.

Небрежно стори, с което Гущерова популяризира модел от сбирката си с пижами, обаче сподели задоволително, с цел да стане ясно, че сексапилната русокоска си живее като холивудска звезда.

По образеца на звездите в Ел Ей и Гущерова има персонална стая, превърната в гримьорна. На фотографията се разграничават десетки усърдно подредени маркови тоалети и непостоянен брой чифтове обувки.

Че всичко в дрешника на русокоската е създадено във фабриките на световноизвестните фешън колоси подсказват и черните първокласни кутии, в които нормално реномираните бутици съхраняват тоалетите си, написа show.blitz.bg
   
 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР