Отдавна не е новина, че днешните 30-годишни жени трудно могат

...
Отдавна не е новина, че днешните 30-годишни жени трудно могат
Коментари Харесай

Защо 30-годишните жени днес изглеждат по-млади от 20-годишните

Отдавна не е вест, че днешните 30-годишни дами мъчно могат да бъдат отличени от 20-годишните. И за това има разумно пояснение.

Защо днешните тридесетгодишни наподобяват толкоз млади, че от време на време тийнейджърките съумяват да наподобяват по-възрастни от тях? Може би е генетика или нещо друго? Нека разгледаме този парещ проблем.

Правилно хранене

Бурната мода за здравословен метод на живот, популяризирането на суперхраните и красивото тяло наподобява е едно от най-хубавите неща, които всеобщата просвета ни е предложила в миналото. Ето за какво не е изненадващо, че хората наподобяват доста по-млади от възрастта си в персоналната карта.

Нормален сън

Танцуването до сутринта, заниманието по купони няколко дни поред не е за сегашните тридесетгодишни. „ Хероиновият изискан “ и изтощението от алкохолна интоксикация, както и седмиците безсънни нощи към този момент не наподобяват като нещо доста привлекателно. Но да си легнете преди среднощ и да изглеждате здрави е доста съвременно.

Спорт

Не е загадка, че актуалният сполучлив човек би трябвало да следи и управлява тялото си. И си коства да се занимавате най-малко с някакъв тип спорт – за здраве. Ето го отговора за какво тридесетгодишните наподобяват толкоз млади.

Съвременната козметика

Постиженията на актуалната козметика са стигнали надалеч, надалеч напред, тъй че не е изненадващо, че можем да си позволим да изглеждаме млади за доста дълго време. Основното нещо е да го употребявате рационално, а не с фанатизъм.

Приемат минусите си

Способността да се приемаш подобен, какъвто си, да виждаш всички свои дефекти и да можеш да ги скриеш е изкуство, което идва с възрастта. И в случай че сте го усвоили, значи сте постигнали доста.

Уникален жанр

Когато си на 30, ти се превръщаш в пълностоен човек, който знае какво желае, какво си подхожда и по какъв начин да го комбинираш. Ето за какво с времето изграждаш неповторим безподобен жанр, който по едно и също време понижава възрастта и те краси.

Знаят какво желаят

Целеустремените персони, които не се опасяват да изкажат личното си мнение, наподобява имат специфична суперсила – силата да притеглят другите към тях. На 30-годишна възраст девойките знаят тъкмо какви са и защо са подготвени. А какво може да бъде по-привлекателно от увереността в себе си и своите качества?

Материалната база

На 30-годишна възраст имате повече благоприятни условия да харчите пари, които могат да бъдат вложени във външния тип. Вече не би трябвало да се задоволявате с малко, да търсите пари или да купувате козметика с отстъпка. А това значи, че можете да изглеждате доста по-добре.

Саморазвитие

Повечето хора на 30-те години не стопират до постигнатото, а не престават да се усъвършенстват във всички аспекти на живота. И това те прави млад както външно, по този начин и вътрешно.

Осъзнаването, че времето е скъпо

Обикновено на тридесетгодишна възраст идва осъзнаването, че не е належащо да ходите в даден бар или да прекарвате доста време в безсмислена шопинг, само че можете да отделите това време за по-ценни неща. Това е способността за приоритизиране и осъзнаването, че времето изтича и ви кара да останете млади за по-дълго.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР