Отдавна не бяхме виждали Никол Шерцингер толкова скромно и благопристойно

...
Отдавна не бяхме виждали Никол Шерцингер толкова скромно и благопристойно
Коментари Харесай

Никол купонясва по женски в очакване на Григор

Отдавна не бяхме виждали Никол Шерцингер толкоз непретенциозно и благопристойно облечена. Този път гаджето на Григор Димитров остави в дрешника тоалетите с дълбоки деколтета и заложи на дънки и черен пуловер за срещата си по женски с част от някогашните си колежки от “Пусикет Долс”.



Хитовата момичешка тайфа се разпадна преди осем години, само че през октомври потегли слух, че Никол и останалите девойки са решили да се съберат още веднъж. Вчерашната й среща с Кимбърли Уаят и Ашли Робъртс наподобява е удостоверение за това.

Старите приятелки купонясваха до зори в първокласния клуб The Аrts, а появяването им дружно не остана незабелязана от папараците.



Никол има доста натоварена стратегия в последно време. Откакто дойде в Лондон, тя всяка вечер е някъде на открито. През деня пък е ангажирана с подготовката за финала на английския X Factor, където е жури. Както е известно, напълно скоро в британската столица ще дебаркира и Григор Димитров. Първата ни ракета ще направи своя дебют на Финалите на АТР, непокътната територия за осмте най-хубави тенисистки през сезона.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР