Отдавна мина времето, в което всички, неависимо от текстурата ни,

...
Отдавна мина времето, в което всички, неависимо от текстурата ни,
Коментари Харесай

За права, вълниста, къдрава коса: как да стилизираме бретона според професионалистите

Отдавна мина времето, в което всички, неависимо от текстурата ни, прокарвахме изправящи преси през косата си всяка заран. Вече доста от нас избират да носят естествените си кичури, изключително дамите с къдрава коса. И да си признаем, няма нищо по-преобразяващо от мощния бретон - само че да знаете по какъв начин да оформите бретона е също толкоз значимо, колкото и да намерите вярната подстрижка.

Няма потребност да се чудите към този момент какъв бретон да изберете съгласно вашата конструкция - експертите на, Върнън Франсоа и Мара Розак, ни идват на помощ.

„ Хората се опасяват от поддръжката на бретона, само че в действителност това са единствено 10 минути всяка заран “, упорства Марк Таунсенд, експертът, който стои зад бретона на Дакота Джонсън. „ Стига да оформите бретона си добре още при подстрижката, всичко към този момент е готово. “

Макар че, да, кичурите в жанр Бриджит Бардо изискват повече поддръжка, експертите са единомислещи в убеждението си, че това са минимални старания за оптимален резултат.

Ако към този момент сте уверени, продължете в галерията, с цел да разберете по какъв начин да оформите бретона си съгласно вашата неповторима текстура.
 Как да стилизираме бретона за разнообразни текстури  Как да стилизираме бретона за разнообразни текстури  Как да стилизираме бретона за разнообразни текстури  Как да стилизираме бретона за разнообразни текстури
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР