Отдавна изпадналият Кремонезе си тръгна с високо вдигната глава от

...
Отдавна изпадналият Кремонезе си тръгна с високо вдигната глава от
Коментари Харесай

Кремонезе си тръгна от Серия А с победа

Отдавна изпадналият Кремонезе си потегли с високо вдигната глава от Серия " А ", откакто завоюва с 2:0 против Салернитана в последния 38-и кръг. Кристиан Буонаюто откри за домакините в 25-ата минута от дузпа, а крайния резултат оформи Франк Тсаджут в 88-ата минута.

Кремонезе стартира по-добре срещата и разумно поведе. Емил Бохинен препъна в наказателното си поле Кристиан Буонаюто в 24-тата минута и реферът уточни бялата точка. Потърпевшият футболист извърши тъкмо дузпата и откри резултата - 1:0 за Кремонезе. Гостите пробваха да отвърнат, като десетина минути по-късно воле на Ласана Кулибали мина наоколо до вратата на Мухамаду Сар.

През втората част още веднъж домакините бяха по-добрият тим на терена. В края на срещата Кремонезе реши всичко, откакто играчите на Салернитана изгубиха топката и резервата Франк Тсаджут се разписа с прекрасен удар с левия крайник в 88-ата минута. В последните секунди на мача пък основният арбитър Даниеле Перенцони отсъди дузпа за Салернитана, само че след консултация с ВАР тя бе анулирана.

Така Кремонезе прекъсна серията си от три следващи загуби и приключи сезона на предпоследното място в таблицата, като следващата година ще играе в Серия " Б ". Салернитана пък записа първо проваляне след три поредни срещи без загуба и финишира на 15-о място в класирането.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР