Отдавна изгубен домашен котарак се върна отново при собственика си

...
Отдавна изгубен домашен котарак се върна отново при собственика си
Коментари Харесай

Намериха изчезнал котарак на петролна платформа в открито море

Отдавна загубен домакински котарак се върна още веднъж при притежателя си в Шотландия, откакто е бил намеренана петролна платформа в Северно море. Животинката е прекарала много време в корабен резервоар, заяви шотландската благотворителна организация за животни SPCA, представена от Агенция Франс Прес.

Котаракът е бил открит на петролна платформа край пристанището Питърхед, на брега на Абърдийншир в североизточна Шотландия.

Работниците на платформата разкрили животното и се свързали с природозащитната организация, която пък изпратила специфичен хеликоптер, с цел да прибере мъркащия странник.

Оказва се, че котаракът е прекарал пет години по улиците на пристанищния регион на Питърхед, където чиновниците в близкия затвор му подхвърляли храна и го наричали галено " Едноокия Джо ".

Вероятно животинката се вмъкнала в резервоар, с цел да се озове на петролната платформа. При инспекция при ветеринар се оказало, че има чип и притежателят му го търси от пет години, и в действителност котето се казвало Декстър.

Собственикът не може да си откри място от наслада от завръщането на едноокия му другар.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР