Отдавна е ясно, че Мария е безскрупулна и способна да

...
Отдавна е ясно, че Мария е безскрупулна и способна да
Коментари Харесай

Зла мащеха! Мария остави мъжа си без децата му на Малдивите. Безскрупулна докрай!

Отдавна е ясно, че Мария е безскрупулна и способна да мине през трупове, единствено и единствено да си реализира задачата. Този път не се спря даже пред бащината обич на брачна половинка й.

Мирослав и Мария е трябвало да заминат на отмора в Малдивите дружно с децата си. В последния миг обаче, по гледище на псевдопевицата, децата са оставени в България.

Запознати издават, че Мара Отварачката не е желала сина и дъщерята на мъжа си с тях на екзотичната отмора. Тя не ги харесвала, въпреки децата нищо да не са й създали и да не се държели неприятно с нея.

По-жестокото в тази ситуация е, че чалгарката жертва и личното си дете Марая. За да задоволи своето предпочитание, да не бъде с непознати деца на отмора, лиши и своето от една приятна седмица.

Мара сподели селяндурския си нрав и с настояването да бъде в един от най-тузарските хотели на Малдивите. Миро пръснал към 20 000 лева единствено за седмица на екзотичния курорт.

Мария постоянно е мислила най-вече за пари и това към този момент не е никаква загадка. Тя може да премаже всекиго, с цел да се домогне до повече пари. Чак е плашещо какъв брой е меркантилна, само че отново се намират простаци, които да се женят за нея.

Това е трети брак за ниската чалга дива. Първият е с бащата на Марая, след това изкара един брак и с Християн Гущеров, само че не съумя да го подари с дете.

Източник: Уикенд

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР