Отдавна е депозиран отказът ми от имунитет. Тази дъвка да

...
Отдавна е депозиран отказът ми от имунитет. Тази дъвка да
Коментари Харесай

Борисов: Зеленски не отиде в НС, защото беше заблуден, че “Възраждане“ ще прави ексцесии

" Отдавна е подаден отводът ми от имунитет. Тази дъвка да спрат да я дъвчат. Вчера го изпратих на Росен Желязков, а през днешния ден сутринта го е завел ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

Относно вчерашното посещаване на украинския президент Володимир Зеленски, той разяснява, че точно преглъщайки и его и самовлюбеност сме посочили, че дружно можем да реализираме триумф. Борисов дефинира визитата на Зеленски не като явен знак, а оценка.

На въпрос за какво Зеленски не е пристигнал в Народното събрание, водачът на ГЕРБ сподели, че са били заблудили украинския президент, че " Възраждане " ще прави ексцесии.

Борисов изрази признателност към украинския държавен глава, че се е срещнал с опозиционните партии Има Такъв Народ и Движение за права и свободи, които по негови думи са работили и помагали всички тези решения тези дни да се случат.

Той благодари на депутатите от ГЕРБ-СДС Делян Добрев и Христо Гаджев за бързата и ефикасна работа, с помощта на която по комисии и в пленарна зала са образували големи мнозинстваотносно декларацията за поддръжка на Украйна в НАТО,деблокирането на запаса и решението по отношение на невъзможността да се употребяват реакторите в „ Белене “.

" Струваше си да създадем държавно управление, струваше си България да я изведем на позицията, която е направила своя цивилизационен избор ", разяснява Борисов, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР