Отдавна дойде времето да вдигнем завесата на тази тема. Имаме

...
Отдавна дойде времето да вдигнем завесата на тази тема. Имаме
Коментари Харесай

Американски генерал казва фрапиращи неща за Марс

„ Отдавна пристигна времето да вдигнем завесата на тази тематика. Имаме изказвания от най-достоверните източници – тези, които са на позиции да знаят – за необикновен феномен, чиято природа занапред ще бъде определяна. “

Това са изказвания на Джон Подеста (John Podesta) – началник на кабинета в Белия дом при Бил Клинтън и консултант при Барак Обама. Определено това са мощни изказвания, само че и най-вероятно са истина. „ Има доказателства в обилие, че с нас се контактува, цивилизации контактуват с нас от много от дълго време “, споделя доктор Браян О‘Лиъри (Brian O’Leary), който е някогашен астронавт в НАСА и професор по физика в Принстънския университет.

Към огромния лист от хора, които желаят разкриването на истината, може да бъде прибавен и генерал-майор Албърт Стъбълбайн (Albert Stubblebine). Генерал Стъбълбайн е бил командващ военачалник в американското разузнаване и командващ отбраната в INSCOM. Това е един от най-уважаваните американски военни, като под негово командване са били 16 000 бойци.

Това е и един от най-заклетите бранители на хипотезите за „ психическата “ война и плана Старгейт (Stargate). Старгейт е план за отдалечено наблюдаване. Това събитие може да се опише по няколко метода.

Накратко, това е умеенето на някои хора да виждат и разказват отдалечена околност. Това можело да се случва на големи дистанции – стотици хиляди километри, а от време на време и повече. Резултатите от този план са разкрити и оповестени в Journal of Scientific Exploration. Наистина имало хора, които успявали да опишат места, които се намирали доста надалеч от физическото им местонахождение.

Ето какво казва генерал Стъбълбайн за Марс в книгата НЛО и Национална сигурност на Ричард Долан (Richard Dolan), може би притежавайки информация от плана за отдалечено наблюдение:

„ На повърхността на Марс има структури. За протокола ще кажа, че има структури и под повърхността на Марс…

Също ще кажа, че на повърхността на Марс има машини, под повърхността на Марс също има машини. Можете да ги видите, можете да ги разгледате детайлно, можете да видите какво са, къде са, кои са и всичко за тях. “

Дали в действителност е толкоз необикновено, че на Марс и Луната може да има изкуствени структури?

Collective Evolution

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР