Отдавна България не е независима. Точно обратното е: тя е

...
Отдавна България не е независима. Точно обратното е: тя е
Коментари Харесай

Веско Паунов: Отдавна България не е на българите

Отдавна България не е самостоятелна. Точно противоположното е: тя е изцяло подвластна и васална република.

Зависима е: стопански, финансово, отбранително, законотворчески, образователно…

Банките – непознати. Външна задлъжнялост – голяма и увеличаваща се. Електропреносната система – непозната. Голяма част от електропроизводството – непознато. Производство на артикули – никакво. Медиите – непознати.

Говорят за някакви еврофондове, само че не споделят, че един милиард и двеста милиона на година даваме вноски.

Фондовете и дотациите се усвояват от няколко партийни хитреци -милионери, а вноските в европейския бюджет се заплащат от всички. Усвояването е направено по този начин, че голяма част от парите се връщат при сякаш отпусналите ги. Спомням си, че имаше търг за ремонтни работи на пристанище Бургас. Условията за търга бяха такива, че всички строителни компании да обединят своите активи не можеха да покрият изискванията за присъединяване в търга. Казах си – ЯСНО! Търгът е изработен по този начин, че парите да минат през някоя огромна западна компания. Парите и облагите през западната компания, а българите да свършат работата за малко пари.

Реакторите – затворени и недостроени, само че купени. Дори и да бъде издигната нова АЕЦ, тя няма да бъде българска, тъй като се търси „ ИНВЕСТИТОР “. Тогава той ще реши на кого и за какъв брой да продава създадената продукция.

Пристанищата – непознати. Металургия – няма.

Купихме картини на военни самолети за 2.5 милиарда лв.! Рекорд за Гинес!

Робите унищожават противопехотни мини с голи ръце. Има ли значение, че ще останат без ръце и глави?

Наркотици – всевъзможни. Разврат – отвред. Образование – никакво. Ваксините са неразрешени за произвеждане, щото сме нямали лиценз. Семена за посев неразрешени за произвеждане.

Първата им работа беше да унищожат самолетната компания ни. Сега ни взеха и летището. Германците и французите ще преценят кой да каца на него или да излетява. При война нашето летище ще бъде употребявано единствено в техен интерес. Без да знаем по какъв начин ще ни трансфорат в цели. Спомнете си мирното население в Сърбия. Или Ирак.

След като изклаха козите и свинете в този момент ще изядем сладко, сладко военния запас на другите страни. Да ви е сладко! В киселото мляко няма и диря от мляко. Скоро ще забравите, че сте бозайници. А и женските гърди са цялостни към този момент със силикон. Нали ги виждате цицорестите девойки. Повечето са със силикон.

Добива на злато и други метали – в непознати ръце. Дори в Конго концесионната такса е по-голяма. Честито, самостоятелни българи-конгоанци!

Сега националните предатели ще ви накарат да се откажете и от личната си валута. Което де факто е краят на Третата българска страна.

Влизаме в сякаш отбранителния боен контракт. Първата им работа бе да разоръжат нашата войска. Да ни нарежат ракетите. Аз съм ракетчик от запаса и за ракети, апелирам, вие да не ми обяснявате. Аз ще ви изяснявам. Българските бойци убити в непознати страни в отбрана на непознати ползи.

Сега с техните бази и самолети сякаш ви пазят. Всъщност пазят техния бизнес. Защото сте им потребни единствено за пазар. За купувачи. А дори към този момент и за това не сте им нужни. Подменят популацията. Взеха голям кръвен налог. В милиони. По-голям от времето на турското иго. Докараха ви преселенци. На тях заплащат повече от това което заплащат на родителите ни.

България не е на българите.

Автор: Веско Паунов
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР