Отдаването под наем на ваканционни имоти е един от най-доходоносните

...
Отдаването под наем на ваканционни имоти е един от най-доходоносните
Коментари Харесай

Вашият шанс да се присъедините към топ 1% от най-богатите хора

Отдаването чартърен на ваканционни парцели е един от най-доходоносните браншове в региона на недвижимите парцели и се чака да означи комплициран годишен ритъм на напредък (CAGR) от 4.7 % до 2030 година

Въпреки това, заради високата цена на тези парцели, единствено 1% от най-богатите вложители постоянно се занимават с вложения във ваканционни наеми.



Everlodge започва пазар, с цел да изравни изискванията на конкуренция. Целта на пазара е да даде на всички достъп до тази печеливша промишленост. Нека разберем по какъв начин Everlodge се надява да реализира това достижение.

Всеки към този момент може да получи достъп до пазара на ваканционни парцели на пазара на Everlodge

Според отчет от 2022 година почти 700 милиона пасажери са употребявали удобството наема на ваканционни жилища по света. Прогнозите са, че пазарът ще генерира $94.34 милиарда доходи през 2023 година Целта на Everlodge е да разреши на всеки вложител да получи дял от тези доходи.

Акцентът на плана Everlodge е неговият пазар на парцели. Той съчетава Web3 детайли и блокчейн технологиите, с цел да издаде тези парцели под формата на NFT. Имоти от действителния свят (хотели, ваканционни парцели чартърен и първокласни вили) ще бъдат подбрани от първокласни местоположения по целия свят и ще бъдат цифровизирани и изковани на платформата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР