Отдалеченият и таен плаж Липите на родното Черноморие вече е

...
Отдалеченият и таен плаж Липите на родното Черноморие вече е
Коментари Харесай

Стана Ясно Къде Снимат “игри На Волята”. Ще Участва Ли Николета?

Отдалеченият и скришен плаж Липите на родното Черноморие към този момент е окупиран за фотосите на най-новото предаване на Нова телевизия “Игри на волята”. До мястото към Синеморец може да стигне единствено пешком след към половинчасов преход.

Първоначално желанието на продуцентите е планът да се снима в Мексико. Отказват се, тъй като бюджетът набъбва фрапантно и се стопират на вид за български плаж. Героите в предаването към този момент са определени и се приготвят интензивно за тестванията. Звезди в предаването няма да има, написа “България Днес”. Макар за присъединяване да се спрягат имената на Златка Димитрова и  Николета Лозанова от екипа вземат решение да не ги канят.

“Много известни сами се натискат да вземат участие, даже не желаят пари като хонорар. Идеята е въпреки всичко да се покажат добре готови физически хора, а не плеймейтки по бански”, издават от екипа. Наградата е 200 000 лв., а записалите за кастингите са хиляди.

Водеща ще бъде Алекс Сърчаджиева, която към този момент снима визитката на предаването.

“Като водеща бях първата, която претърпях съществено предизвикателство в това неповторимо съревнование! През идващите месеци и участниците в “Игри на волята: България” ще усетят този адреналин. За следващ път се убедих какъв брой красива е България. Снимките за промоклипа ме водиха до прелестни места из цялата страна”, споделя Алекс. Очаква се другият водещ да е Азис.

ОФИЦИАЛНО: АЛЕКС СЪРЧАДЖИЕВА ЩЕ ВОДИ НОВОТО РИАЛИТИ Пожарна охрана Народоосвободителна въстаническа армия

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР