Отчитайки какво свършихме дотук, все по- вероятно ми се струва,

...
Отчитайки какво свършихме дотук, все по- вероятно ми се струва,
Коментари Харесай

Нинова от Бузлуджа: Все по-вероятно е да има нов кабинет |

„ Отчитайки какво свършихме дотук, все по- евентуално ми се коства, че ще има постоянен кабинет. Разбира се, не непременно, както знаете остават още значими решения – за състава на Министерския съвет и формата за поддръжка “.  Това съобщи в подножието на връх Бузлуджа, където социалистите означават 130- годишен празник, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, представена от бТВ.

За на личността на оферти за министър председател от „ ИТН “ Пламен Николов ръководителят на Българска социалистическа партия съобщи, че го познава около договарянията с Има Такъв Народ за съставяне на държавно управление.
„ Той беше част от преговорния екип на Има Такъв Народ в частта обучение. Там сподели подготвеност и диалогичност в тази сфера, несъмнено това не е задоволително, по тази причина ние във вторник ще го поканим на общо заседание на парламентарната група и на нашите съдружни сътрудници. Искаме да го изслушаме и да получим гаранции, че това, за което се договорихме по време на договарянията за политики, ще бъде изпълнявано идващия “, посочи Нинова.

Българска социалистическа партия няма да оферират министри в новия кабинет, сподели Нинова.

Сериозните диалози, които организирахме, уважителното отношение към Българска социалистическа партия, което получихме от Има Такъв Народ, и нуждата от нашата поддръжка в самата зала ни дават съображение да кажем, че без Българска социалистическа партия няма да има устойчиво държавно управление ”, съобщи още водачът на Българска социалистическа партия. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР