Отчитаме спад на битовата престъпност. Работата между МВР и прокуратурата

...
Отчитаме спад на битовата престъпност. Работата между МВР и прокуратурата
Коментари Харесай

МВР шефът разкри кои са предизвикателствата за предстоящите избори

Отчитаме спад на битовата престъпност. Работата сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата по закононарушенията е добра. За нас е значимо да има сигнал, с цел да можем да заловим крадци, да вземем за пример. Действаме и по репортажи в малките екрани. Това съобщи пред Българска национална телевизия министърът на вътрешните работи.

"Значителен спад отчитаме и при телефонните измами ", разкри Министерство на вътрешните работи шефът.

"Близо 5 000 са били инфектираните с ковид чиновници на Министерство на вътрешните работи. Починали са 32 чиновници. Към 300 души са на лекуване и все още ", заяви Терзийски.

"Няма неодобрение в чиновниците на Министерство на вътрешните работи, че ще бъдат имунизирани след лекарите и възрастните хора. 25% от чиновниците на Министерство на вътрешните работи желаят да се имунизират. И аз ше се имунизирам ", разкри вътрешният министър.

Христо Терзийски разкри, че не е имало опити за измами с имунизациите против ковид.

Над 3 300 са досъдебните производства за неспазване на карантина. Над 600 са присъдите за бягство от наложителна изолираност. Има и две ефикасни присъди - отнемане от независимост и санкции

Не се готвим за ново затваряне на градовете и КПП-та, безапелационен бе вътрешният министър.

Предстоящите избори няма да са първи за чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Изобрите няма да са предизвикателство, по-скоро ще е запазването на здравето и противоепидемичните ограничения, разкри Терзийски.

"Не сме имали сигнали преди избори, че шефове на ОД Министерство на вътрешните работи са оказвали напън за вота. Всички шефове са хора с дълготраен опит. Правят се внушения за изборни нарушавания, което е погрешно ", отговори вътрешният министър на обвинявания на Цветан Цветанов.

"Натиск по границите няма ", разяснява Христо Терзийски опитите за трафик на незаконни мигранти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР