Отчаяните палестинци, бягащи от разширяващата се сухопътна офанзива на Израел,

...
Отчаяните палестинци, бягащи от разширяващата се сухопътна офанзива на Израел,
Коментари Харесай

Палестинци се тълпят във все по-намаляващи райони в Газа, докато войната на Израел срещу Хамас навлиза в третия месец

Отчаяните палестинци, бягащи от разширяващата се сухопътна атака на Израел, се натрупват във все по-смаляваща се зона на Ивицата Газа, до момента в който войната Израел-Хамас навлиза в своя трети месец петък.

Организацията на обединените народи предизвести, че нейната интервенция по оказване на помощ е „ на пух и прахуляк “, тъй като нито едно място в обсадения анклав не е безвредно.

Свирепото военно нахлуване на Израел против Газа, малка, гъсто обитаема територия, докара до необятно публикувани цивилни жертви и всеобщо разселване, предизвиквайки интернационална паника.

Израелската войска сподели в петък, че през миналия ден военните са блъснали към 450 цели в линията Газа по въздух, море и земя, сигнализирайки за продължаващата активност на акцията на Израел.

По-рано тази седмица генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш употребява рядко упражнявана власт, с цел да предизвести Съвета за сигурност за идна „ филантропична злополука “, а арабските и ислямските народи приканиха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР