Отчаяна съпруга, която вдига 100 кг от лежанка и не

...
Отчаяна съпруга, която вдига 100 кг от лежанка и не
Коментари Харесай

Домакиня сомнамбул ще държи „Фермата“ на щрек

Отчаяна брачна половинка, която подвига 100 кг от лежанка и не позволява дами в обкръжението си, ще премери бицепс с мъжете за победа във „ Фермата “, научи HotArena .

Младата жена не работи, отдадена е напълно на развъждането на дребния си наследник и излиза от у дома единствено за подготовка по кросфит. Тя не си пада по нощния живот, само че е много дейна в дребните часове на деня, защото е сомнамбул – приказва на сън и се разхожда интензивно, което сигурно ще разбуни духовете в спалнята на тима й. Дали силовият спортист по майчинство ще смачка конкуренцията в доенето на крави, градежа на стопанство от кота нула и борбата за храна, различа от леща, ще стане ясно от 6 септември със старта на риалитито.

Навръх Съединението на България 21 българи с друг обществен статус ще прекрачат прага на две безусловно самостоятелни ферми, с цел да заживеят като бедняци и чорбаджии. Символ на разединението сред тях ще бъде освен финансовата им непоклатимост в действителния живот, само че и триметровата стена сред тях.

Този сезон в борбата за 100 000 лева влизат както наследствено заможни, по този начин и бизнесмени, постигнали всичко със личен труд. Ще забележим участници, за които щастието не се мери в пари, а във опцията да оказват помощ на другите, такива, които са изгубили всичко, само че са намерили кураж да стартират изначало, както и герои, избрали бодлив и рисков метод на живот.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР