Отчаян мъж написа прощално писмо да любовта на живота си,

...
Отчаян мъж написа прощално писмо да любовта на живота си,
Коментари Харесай

Мъж написа прощално писмо до жена си, но реакцията й го накара да изтръпне от ужас!

Отчаян мъж написа прощално писмо да любовта на живота си, откакто чу нейните разтърсващи думи. Ето защо става дума: “Един мъж желал да види, дали жена му към момента го обича. Хрумнала му забавна концепция – да напише подправено прощално писмо, в което споделя, че я напуща. Оставил писмото на масата и бързо се шмугнал под леглото в очакване на жена си. Искал да ревизира каква ще бъде реакцията ѝ, с цел да види, дали тя към момента го обича. Надявал се да я види по какъв начин плаче за него и изпада в дълбока горест поради решението на своя брачен партньор, написа Блиц.

Когато обаче жена му прочела писмото, тя го изненадала с реакцията си. Вместо да заплаче, тя седнала и също написала нещо. След това почнала да си танцува и пее, като че ли е най-щастливата жена на света. Мъжът се чудил какво е това и за какво на нея й е толкоз щастливо. Явно тя в действителност е спряла да го обича. В един миг жена му взела телефона и почнала да приказва:

“Как си, дребничък? Обаждам ти се с положителни вести. Този моя простак най-сетне реши да се махне. Замина си. Сега съм доста щастлива и двамата към този момент можем да бъдем дружно, без да се крием. ” Жената затворила телефона и излязла от жилището. Мъжът бил сломен, несъмнено. Той не очаквал сходни реакции от брачната половинка си. Излязъл от отдолу под леглото и взел бележката на жена си, с цел да види какво написа. А там пишело: “Видях ти краката под леглото. Отивам до магазина за самун ”. В последна сметка, мъжът осъзнал, че жена му също има добре развито възприятие за комизъм. Тя добре го подредила и развалила неговия тест. Но пък всичко това било за положително!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР