Отчаян баща се оплака, че съпругата му, с която са

...
Отчаян баща се оплака, че съпругата му, с която са
Коментари Харесай

Майка принудила малкия си син да стане момиче

Отчаян татко се оплака, че брачната половинка му, с която са в бракоразвод, наложително е сменила пола на сина им, макар че той желал да си остане момченце.

Денис Ханън, 32-годишен някогашен банков вицепрезидент от Бъфало, който в този момент работи като софтуерен инженер, сподели пред New York Post, че е взел участие в продължителна, седемгодишна правосъдна борба, която приключила със загубата на каквато и да е опция да се грижи за здравето на сина си.

По думите му, борбата е почнала, когато някогашната му брачна половинка Ейми Ханън почнала да тласка сина му да си смени пола, когато бил едвам на три години, като го обличала в момичешки облекла. Тя криела от него и го карала да се държи като обикновено момче, когато е с татко си.

„ Не осъзнавах, че когато беше под грижите на майка си, в действителност беше момиче на име Руби “, сподели Ханън.

Бащата схванал с смут, че синът му към този момент е момиче, когато получил известие от учебното заведение му, където се споменавала щерка на име Руби Роуз Ханън. След това Денис открил, че някогашната му води детето на терапевт за промяна на пола, който предписал лекарства, които да блокират идния пубертет на дерето. В последна сметка мъжът завел дело против някогашната си жена в опит да получи някакъв надзор върху идното лекуване н сина си, написа Телеграф.

Ейми Ханън отговори на някогашния си, като съобщи, че не желае да навлиза в детайлности, само че изясни: „ Във всяка история има две страни. Тук е значимо детето ”. Денис Ханън сподели, че дългата правосъдна борба му е коствала към 150 000 $ правосъдни такси. И макар че към момента има право на посещаване, той няма думата върху медицинските решения на детето си.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР