Отброяваме последните дни на 2020 г. и е време да

...
Отброяваме последните дни на 2020 г. и е време да
Коментари Харесай

Сериалът "Братя", COVID-19, ген. Мутафчийски и... рецепта за леща! Топ търсенията ни в Google

Отброяваме последните дни на 2020 година и е време да се обърнем обратно към миналите дни и месеци, с цел да си създадем някаква равносметка. И до момента в който персоналната ще си я направи всеки от нас, то от Гугъл за поредна година ни показват най-търсеното от нас през годината. Е, от какво сме се интересували ние, българите, най-вече?

Виж още: Чаровната Любомира Башева за доктор Чилингирова, интимните подиуми и безгрижните лета

Естествено огромен е фокусът върху коронивуриса. Тук най-вече сме се интересували от потребни препоръки, вести, статистики, както и по-практични неща като " маски за лице ", " дезинфектант за ръце " и " декларация за пътешестване ". 

При най-търсените персони преобладават международни водачи такива, въпреки че преди всичко най-вече е търсена информация за предприемача Васил Божков. Изборите за президент в Съединени американски щати са втората по значителност тематика в търсенето на информация. Сред топ 5 на най-търсените персони е и военачалник Венцислав Мутафчийски. Първата световна персона в топ 10 е Жени Калканджиева, към която имаше съседски кавги, приключили в районното. 

Виж още: Какво се случва с любовния живот на Антъни Джошуа, има ли жена до боксьора?

Разбира се през 2020 година готвихме доста. Според резултатите на Гугъл най-вече сме се интересували от това по какъв начин се готви леща. На второ място са търсени предписания с кисело зеле. Сред топ 5 има и още една рецепта от класическата българска кухня - тази за мусака. Десертите, от които сме се интересували, са крем брюле и тирамису. 

Виж още: Звезди, за които не знаете, че имат силикон

За поредна година ТВ продукции от ефира на NOVA преобладават в търсенията в категория " Български реалити формати и сериали ". На първо място е сериалът " Братя ". Най-търсеният реалити формат в Гугъл е " Игри на волята ". 

Впечатление прави, че тази година в категория " Приложения " преобладават такива за отдалечена работа, онлайн образования и срещи. 

Изображение: Getty Images/iStock/ https://www.facebook.com/bratiatvseries/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР