Отбраната на база на стари руски машини може да предизвиква

...
Отбраната на база на стари руски машини може да предизвиква
Коментари Харесай

Петков: Старите ни руски машини за отбрана са носталгия за някои, но и смърт за военните ни

Отбраната на база на остарели съветски машини може да провокира носталгия у някой от вас, само че днешната им реализация и действителна боеспособност е с пъти по-лошо от тези, които държавното управление придобива въз основата на актуалната тактика за рационализация, съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков по време на дебата за вота на съмнение към държавно управление, импортиран от съпротива за неуспех в националната сигурност и защита.

" Непрекъснато се приказва какъв брой коства модернизацията, само че действително какъв брой коства животът на хората в униформа, животът на цивилните? ", уточни той.

Според него въздушната и сухопътната защита би трябвало да се модернизират по едно и също време, с цел да имат оперативна съгласуемост, като в това време би трябвало да са оперативно взаимни и с нашите сътрудници от НАТО.

" Подкрепям тактиката на Тагарев и имам вяра, че популисткото говорене и тънките сметки са в ущърб на българските жители. Истинският национализъм е да имаш войска, която е оперативно съвместима, войска която да пази България в несигурни времена ", заключи Кирил Петков.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР