Отборите в женската лига на САЩ ще бъдат с един

...
Отборите в женската лига на САЩ ще бъдат с един
Коментари Харесай

Серина Уилямс, Ева Лонгория и Натали Портман станаха притежателки на футболен клуб

Отборите в женската лига на Съединени американски щати ще бъдат с един повече от идващия сезон, откакто в нея ще влезе основаният в Лос Анджелис отбор Ейнджъл Сити. Сред притежателите на новия клуб са някогашни и сегашни звезди на националния тим като Мия Хам и Аби Уамбач; актрисите Натали Портман, Ева Лонгория, Дженифър Гарнър и Джесика Честейн; звездата на женския тенис Серина Уилямс, която също по този начин е вписала като притежател и двегодишната си щерка Алексис Олимпия, написа Sportkafe. Съпругът на Серина - съоснователят на Reddit Алексис Оханиан, също е измежду притежателите. Уилямс има опит в собствеността на спортни клубове, като има дребен % акции в тима по американски футбол Маями Долфинс.


Ейнджъл Сити, макар към момента не е изцяло несъмнено, че това ще е формалното име на отбора, ще се причисли към женското състезание през 2022.

Благодарение на извоюваната международна купа от Съединени американски щати през 2018, предишният сезон записва рекордна посещаемост и скок при почитателите по трибуните от 22%. Най-многобройни са последователите на Портланд Торнс, който съумява да събира по приблизително към 20 хиляди души на всеки собствен домашен дуел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР