Отборите от Висшата лига със само 15 здрави футболисти също

...
Отборите от Висшата лига със само 15 здрави футболисти също
Коментари Харесай

Шефка на Уест Хам изнесе подробности от конферентния разговор на тимовете от Англия

Отборите от Висшата лига със единствено 15 здрави футболисти също ще би трябвало да играят мачове, откакто бе взето решение сезонът в Англия да бъде възобновен идващия месец.

Вицепрезидентът на Уест Хам - Карън Брейди изнесе информация към конферентния диалог сред клубовете, които се схванаха да рестартират сезона на 17 юни. От Уест Хам, които заемат 16-ото място в класирането и са с равни точки с два от отборите под тях в зоната на изпадащите, бяха от тимовете, които защитаваха тезата, че би трябвало или да бъде разгласен нулев сезон, а по-късно мощно застъпваха тезата да няма изпадащи, в случай че сезонът въпреки всичко се възобнови.

"Нормално е да има терзания в този миг. Ако има доста футболисти с позитивни проби в един тим, обикновено е всички към него да бъдат обезпокоени за възможните резултати при възобновяване на шампионата. В такава обстановка не могат да бъдат употребявани най-силните играчи. Когато даден тим има единствено 15 здрави футболисти, тогава може да бъдат употребявани играчи от втория състав, с цел да бъдат запълнени съставите ", написа Брейди в своята колонка във вестник Сън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР