Отборите от цяла България могат да заявят своето участие на

...
Отборите от цяла България могат да заявят своето участие на
Коментари Харесай

Регистрациите за Каменица Фен Купа 2018 са отворени

Отборите от цяла България могат да заявят своето присъединяване на уеб страницата на шампионата www.fancup.kamenitza.bg

Най-големият и трогателен футболен шампионат за непрофесионалисти в България Каменица Фен Купа се завръща за 16-та поредна година, с цел да събере феновете на футбола от цялата страна за едно незабравимо футболно лято. Регистрациите за присъединяване към този момент са отворени и по едно и също време налични за тимовете от всички краища на България. По традиция, всички записали се тимове ще се изправят един против различен първо в квалификационни кръгове за съответните им области, а по-късно и в районни полуфинали. Тази година област Стара Загора ще бъде хазаин на пилотния районен полуфинал от националното турне на Фен Купа 2018.

И през 2018 година районните полуфинали ще бъдат общо 10 и ще съберат най-хубавите тимове от всички 28 регионални центъра на страната. Информация за интервали на осъществяване на квалификационните и полуфиналните кръгове можете да намерите на уеб страницата на шампионата. Капитаните на всеки тим могат да записват своите отбори на уеб страницата на шампионата www.fancup.kamenitza.bg, а тези, които ще вземат участие за поредна година, могат непосредствено да презапишат целия тим.

Предстои следващото вълнуващо футболно лято и Каменица Фен Купа кани на терен всички фенове на футбола и страхотните другарски страсти. Очаквайте скоро повече информация за шампионата.

Снимки и още настояща информация за най-големия и трогателен футболен шампионат за фенове в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на формалната страница на шампионата http://fancup.kamenitza.bg.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР