Отборите от Първа лига отбелязаха подобаващо Деня на Освобождението -

...
Отборите от Първа лига отбелязаха подобаващо Деня на Освобождението -
Коментари Харесай

Отборите от Първа лига поздравиха всички българи по случай Деня на Освобождението

Отборите от Първа лига означиха уместно Деня на Освобождението - 3 март, като разгласиха приветствени адреси на своите клубни уеб сайтове и страниците си в обществените мрежи, с които се обърнаха към всички българи в деня, в който страната ни отбелязва 145 години от Освобождението на България.

Лидерът във краткотрайното класиране в шампионата ЦСКА разгласява особено видео, в което част от чужденците в тима поздравиха на български всички наши сънародници във връзка националния ни празник.



" Днес означаваме 145-та годишнина от Освобождението на България. Свеждаме глава пред жертвите от Априлското въстание и хилядите опълченци, дали живота си в името на нещо свято. Затова Трети март е дата, белязана с необикновен смисъл – изстраданият в петвековно иго блян за независимост ", написаха от Левски









" Днес се навършват 145 години от Освобождението на страната. На днешната дата ние почитаме паметта на всички знайни и незнайни герои дали живота си за богатството на родината. Пожелаваме на всички прекрасен празник, здраве и светли съдбини. Да живее България! ", поздравиха всички българи от Берое.









" На тази дата означаваме 145 години от Освобождението на страната ни от османско господство и подписването на Санстефанския кротичък контракт сред Русия и Османската империя. С него се поставя завършек на Руско-турската война от 1877-78 година и се дава началото на Третата българска страна ", написаха от Арда.











Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР