Отборите от набор 2008 на "Монтана", ДФК "Видин" и "Арес"

...
Отборите от набор 2008 на "Монтана", ДФК "Видин" и "Арес"
Коментари Харесай

“Ботев”/Враца/ спечели първия мемориал в памет на Румен Ненов /снимки/

Отборите от набор 2008 на "Монтана ", ДФК "Видин " и "Арес " София гостуваха на стадион "Христо Ботев " във Враца в първото издание на мемориалния шампионат в памет на Румен Ненов. Надпреварата бе във "Футбол 7 " и се организира във формат всеки против всеки, като при тъждество се изпълняваха дузпи. Победителите след наказателни удари печелеха по 2 т., а изгубилите вземаха 1 т.
"Ботев "/Враца/ беше воден от Пламен Йорданов, който затвърди мощното си показване този месец и след третото място на шампионата в Бургас, преди седмица, през днешния ден се поздрави с шампионска купа. В първата среща младите врачански очаквания победиха с 3:0 "Арес " София, във втория се постановиха над "Монтана " с 3:2 след дузпи, а в последния мач изрично 4:0 над ДФК "Видин ".
Класиране:
"Ботев " – 8 т.
"Арес " - 5 т.
ДФК "Видин " - 4 т.
"Монтана " - 1 т.
За най-хубав вратар на шампионата бе избран Алек Коцев от "Ботев ", който получи приз и специфичен подарък от фамилията на Румен Ненов. Най-добър нападател стана голмайсторът на шампионата Паоло Ценов с 4 попадения. Най-добър състезател е Никола Димитров от "Арес ".
Награждаването почетоха синът на Румен Ненов – Юлиян, кметът на Враца Калин Каменов и регионалният началник на БФС Милен Бельов. От клуба благодариха на ръководителя на шампионата Петьо Ценов за отличната работа, както и на ръководителите на всички тимове, които откриха време и предпочитание да станат част от първото издание на този шампионат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР