Отборите на Ювентус и тотнъм направиха равенство 2:2 в първи

...
Отборите на Ювентус и тотнъм направиха равенство 2:2 в първи
Коментари Харесай

Ювентус и Тотнъм със зрелищно равенство в Торино


Отборите на Ювентус и тотнъм направиха тъждество 2:2 в първи мач от осминафиналната фаза на Шампионска лига, игран на „ Ювентус Стейдиъм “ в Торино.

„ Бианконерите “ започнаха вихрено дуела и поведоха в резултата още във втората минута, когато Гонзало Игуаин се разписа със страховит удар от воле след центриране от фал на Миралем Пянич. В 9-та минута централният нападател на Юве вкара втория си гол от дузпа, отсъдена за нарушени на Бен Дейвис против Федерико Бернардески. Въпреки първичния потрес, играчите на Тотнъм дадоха отговор чудесно и натиснаха своя противник. Все отново домакините можеха да се отдръпват с два гола преднина на почивката, само че Игуаин в самия завършек на първото полувреме Игуаин изпусна дузпа. Преимуществото на „ шпорите “ даде резултат в 35-та минута, когато Хари Кейн бе изведен самичък против Джанлуиджи Буфон, преодоля вратаря на домакините и вкара на празна врата. Натискът на гостите продължи и след почивката и в 72-та минута Кристиан Ериксен изравни след прецизен изстрел от свободен удар, като и намесата на Буфон бе неубедителна. До края на мача и двата отбора играха внимателно и по този метод оставиха развръзката от дуела за реванша на „ Уайт Харт Лейн “.

В другия мач от вечерта Манчестър Сити разруши Базел с 4:0 като посетител и на процедура си обезпечи продължение в идната фаза. Илкай Гюндоган даде преднина на „ жителите “ в 14-та минута, а в идващите 10 минути Бернардо Силва и Серхио Агуеро вкараха още два гола за гостите. Гюндоган оформи крайното 4:0 в 53-та минута и направи реванша на „ Етихад “ протоколен. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР