Отборите на Ювентус и Емполи завършиха наравно 1:1 в среша

...
Отборите на Ювентус и Емполи завършиха наравно 1:1 в среша
Коментари Харесай

С човек по-малко Ювентус не успя да победи Емполи и прекъсна успешната си серия в първенството

Отборите на Ювентус и Емполи приключиха наедно 1:1 в среша от 22-ия кръг на италианската Серия " А ", играна в Торино.

Срещата надалеч не стартира по проект за състава на домакините, който още в 16-ата минута остана с човек по-малко поради Аркадиуш Милик, който бе изпъден с пряк червен картон след едно доста рисково влизане в краката на Алберто Чери.

Въпреки че останаха с 10 души, " бианконерите " съумяха да открият резултата в 50-ата минута, когато Душан Влахович се оказа най-съобразителен при едно безредие в наказателното поле на гостите и с удар от непосредствена непосредственост даде задатък на своя отбор.

" Адзурите " обаче се добраха до точката в 70-ата минута посредством младия Томазо Балданци, който се разписа с отдалечен изстрел по земя, оформяйки крайното 1:1.

Равенството остави Юве на върха в подреждането с 53 точки, на две пред втория Интер, само че " Старата госпожа " към този момент има два мача повече по отношение на главния си съперник за купата. В същото време Емполи остава на предпоследното 19-о място със 17 пункта.



Малко по-рано в границите на съботния ден Аталанта се настани в топ 4 след триумф с 2:0 в Бергамо против Удинезе.

Алексей Миранчук и Джанлука Скамака осигуриха успеха за " бергамаските ", откакто се разписаха в края на първото полувреме и по този начин затвърдиха позицията на отбора като един от най-хубавите домакини в италианското състезание.

След този триумф момчетата на Джан Пиеро Гасперини събраха 36 точки и се изкачиха на 4-ата позиция, до момента в който Удинезе е 16-и с 18 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР