Отборите на Волфсбург и Вердер Бремен не успяха да се

...
Отборите на Волфсбург и Вердер Бремен не успяха да се
Коментари Харесай

Волфсбург и Вердер не успяха да излъчат победител

Отборите на Волфсбург и Вердер Бремен не съумяха да се победят в среща от първия кръг на Бундеслигата. Двата отбора приключиха при резултат 2:2 на „ Фолксваген Арена “, в дуел, който ще се запомни със своя интензитет и разкрилите се доста голови благоприятни условия.

В първите минути Вердер доминираше, само че превъзходството им не даде резултат. В 11-ата минута Нмеча избяга от защитата на гостите и самичък против стража Павленка, го преодоля с техничен удар.

Преднината на „ вълците “ се задържа едвам 10 минути, като Никлас Фулкриг откри сметакта си за сезона в 21-ата минута. Едва 120 секунди по-късно Леонардо Битенкурт донесе обрата.

През втората част Волфсбург натисна съществено своя противник, като шансове се откриха пред няколко футболисти на Нико Ковач. Самият ментор вкара в игра Йонас Винд, Макс Крузе и Лука Валдшмит в опит да обърне отрицателния процес. Усилията на домакините дадоха резултат едвам 7 минути преди края, когато Джошуа Гилавоги осъществя от близко, с цел да даде точката на своите съотборници.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР