Отборите на Витоша (Бистрица) и Берое се изправят един срещу

...
Отборите на Витоша (Бистрица) и Берое се изправят един срещу
Коментари Харесай

Берое излиза за задължителен успех срещу Витоша

Отборите на Витоша (Бистрица) и Берое се изправят един против различен в дуел от неделната стратегия на Първа лига.

Заралии, най-малко на хартия, се водят любимец в срещата. Старозагорци имат огромни упоритости в шампионата и не крият, че идват за трите точки. Възпитаниците на Александър Томаш обаче съществено забуксуваха в последно време и в последните си три мача записаха 1 тъждество и 2 загуби.

 Възстановяването на Григор Долапчиев върви по проект
Възстановяването на Григор Долапчиев върви по проект

Нападателят на Витоша стартира физиотерапия

Във Витоша обстановката е още по-тежка. Домакините не престават да нямат победа от началото на сезона и са безспорен новобранец в борбата за оцеляване със извоюваните едвам 2 точки досега.

В състава на домакините единственият контузен е Долапчиев. В негово неявяване треньорският щаб се чака да заложи на Християн Василев под рамката и Гьонов, Върбанов, Христозов и Гочев в отбрана. Кочилов ще е отбранителният полузащитник, а пред него в средата на терена ще работят Лазаров и Пеев. Китан Василев и Садула ще оперират по крилата, а офанзивата ще води Отофе.

В същото време в Берое също има единствено един контузен и това е Михаил Михайлов. Треньорът Александър Томаш е отчаян от представянето на Борислав Цонев и Антон Карачанаков в мача с Локомотив (Пловдив) (1:2) и двамата се чака да седнат на пейката. Очаква се наставникът да започва мача с Перниш на вратата и Желев, Виданов, Иванов и Леони в отбрана. Като ще е в ролята на опорен халф, а пред него играта ще градят Райнов и Охене. Камбуров ще води офанзивата, като той ще има поддръжка по крилата от Фирцулеску и Еуженио.

 Берое загуби с 1:2 от Локомотив (Пловдив)
Фатален Петък 13-ти за Камбуров, Берое загуби Битката за Тракия (ВИДЕО)

Легендарният голмайстор на " смърфовете " се изправи против някогашния си клуб на връх 37-я си рожден ден
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР