Отборите на Виляреал и Аталанта завършиха 2:2 в драматичен двубой

...
Отборите на Виляреал и Аталанта завършиха 2:2 в драматичен двубой
Коментари Харесай

Виляреал и Аталанта сътвориха зрелище без краен победител

Отборите на Виляреал и Аталанта приключиха 2:2 в трагичен дуел от група F на Шампионската лига. По-рано през днешния ден изненадата в тази група сервира Йънг Бойс, който надделя Манчестър Юнайтед с 2:1.

Мачър започва с ранно откриващо попадение за бергамаските. Гостите сътвориха добра офанзива, при която в 5-ата минута Дуван Сапата показва физическа мощност в полето на Виляреал и преборвайки се за топката я запрати към Ремо Фройлер. Швейцарският национал беше клиничен от границата на наказателното поле и означи за 0:1.
 Байерн (Мюнхен) победи Барселона с 3:0 в Шампионска лига
Байерн беше безсърдечен против Барселона, каталунците без удар във вратата

Видя се кой е по-добрият

" Жълтата подводница " не одобри този процес на събитията и стигна до изравняването в 38-ата. Алфонсо Педраса опитва подаване към дузпата, което след несполучлива интервенция на Паломино стигна до Ману Тригерос. Халфът се възползва оптимално от положителната позиция и вкара от близко.

" Естадио Де ла Серамика " имаше своя блестящ момент в 73-ата минута. Носителят на Лига Европа сътвори обрата, а в воин се трансформира Арно Данджума. Дошлият от Борнемут нападател нямаше по какъв начин да провали приказен извеждащ пас на Жерард Морено и не сгреши против Мусо.
 Малмьо - Ювентус 0:3 в мач от Шампионската лига
Ювентус загърби проблемите си в Калчото и потегли мощно в ШЛ

" Старата госпожа " си свърши работата за едно полувреме

Драматичният конфликт имаше и своя подобаващ край. В 83-ата Робин Госенс се възползва от неприятно поета топка от съотборника си Миранчук, оттова немският национал бързо си направи равносметка на обстановката и с неспасяем удар оформи крайното 2:2.

В оставащите мигове Аталанта даже имаше и числено преимущество, откакто Франсис Коклен беше изпъден поради втори жълт картон. Въпреки това, надълбоко в добавеното време трите точки можеха да отидат за Виляреал, само че Жерард Морено не съумя да преодолее Мусо след удар с глава.
 Челси - Зенит 1:0 в Шампионската лига
Челси започва отбраната на трофея с сложен триумф над Зенит

Единственият гол беше дело на Ромелу Лукаку
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР