Отборите на Вердер Бремен и РБ Лайпциг завършиха 1:1 в

...
Отборите на Вердер Бремен и РБ Лайпциг завършиха 1:1 в
Коментари Харесай

РБ Лайпциг с грешна стъпка срещу Вердер

Отборите на Вердер Бремен и Република България Лайпциг приключиха 1:1 в мач от 16-ия кръг на Бундеслигата, който беше финален и за двата тима за тази година. 

Още в първата минута на мача Лайпциг имаше чудесна опция да открие резултата, само че ударът на Кастело Лукеба срещна десния дирек на вратата.

В 41-вата минута на мача Юсуф Поулсен от отбора на гостите вкара гол с удар с глава, само че попадението не бе зачетено, защото футболистът бе в състояние на засада, преди да играе с топката.

В началото на втората част Лоис Опенда въпреки всичко вкара за Република България Лайпциг, откакто сподели огромна неотстъпчивост, като на два пъти ударите му биваха спирани от вратаря Михаел Цетерер, само че той бе прецизен при следващата добавка.

В 75-ата  минута Джъстин Нджинма сподели забележителен надзор на топката в наказателното поле, а по-късно изравни с акуратен удар в долния ляв ъгъл на вратата.

Отборът от Лайпциг остана на трето място в класирането, само че може да бъде изпреварен от Щутгарт, до момента в който Вердер се изкачи с една позиция и към този момент е 13-и.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР