Отборите на Уотфорд и Челси играят при в сблъсък от

...
Отборите на Уотфорд и Челси играят при в сблъсък от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Уотфорд 1:2 Челси, Зиеш отново даде преднина на гостите

Отборите на Уотфорд и Челси играят при в конфликт от 14-ия кръг на британската Висша лига. Мейсън Маунт откри резултата в 29-ата, само че Емануел Денис изравни в 43-ата минута. Резервата Хаким Зиеш даде нова преднина на гостите в 72-ата минута. Срещата можете да го наблюдавате в директно предаване по NOVA SPORT , както и онлайн на платформата.

„ Стършелите “ се намират тъкмо над зоната, на 17-а позиция, с 13 точки, с три повече от 18-ия Норич.

„ Сините “ от Лондон пък не престават да са водач в шампионата с актив от 30 точки, само че със единствено една повече от Манчестър Сити и с две от третия Ливърпул.

Срещата започва с напън на домакините, които можеха да излязат напред в резултата още в третата минута. Тогава Том Клевърли се пребори добре за топката отдясно и центрира в наказателното поле, където Жоао Педро засече, само че Трево Чалоба подложи крайник и блокира в корнер.

Само две минути по-късно Кико Фемения центрира отдясно в наказателното поле, където Сесар Аспиликуета опита да върне към своя вратар, само че не съумя да отиграе по най-хубавия метод топката, която се насочи към вратата, само че Менди съумя да избави.

В 13-ата минута основният арбитър Дейвид Куут привика играчите да се приберат в тунела поради здравословен проблем с някой от феновете по трибуните на "Викаридж Роуд ". Така мачът беше краткотрайно преустановен. След повече от 20 минути, в които не се игра, стана ясно, че потърпевшият почитател е в устойчиво положение и ще бъде откаран в локалната болница. Така срещата беше рестартирана.

Мачът се възобнови от 13-ата минута с насилствена промяна в състава на домакините. Дани Роуз размени получилия травма малко преди прекъсването на играта Адам Масина.

В 19-ата минута Челси удари греда. Рубен Лофтъс-Чийк завоюва битката за една висока пред наказателното поле и по този метод изведе Мейсън Маунт на добра позиция отдясно, само че ударът на британския национал се отби от лявата странична греда.

Десет минути по-късно обаче „ сините “ съумяха да излязат напред в резултата. Маркос Алонсо получи топката отляво, напредна в наказателното поле и комбинира с Кай Хавертц. Защитниците на домакините чакаха удар от негова страна, само че той подаде за непокрития Мейсън Маунт, който осъществя несмущаван – 0:1.

Proper. Chels.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР