Отборите на Уест Хем и Уулвърхемптън ще влязат в битка

...
Отборите на Уест Хем и Уулвърхемптън ще влязат в битка
Коментари Харесай

Уест Хем и Уулвс в битка за звезда на Вердер

Отборите на Уест Хем и Уулвърхемптън ще влязат в борба за подписа на офанзивния футболист на Вердер Бремен Милот Рашица през летния трансферен прозорец. 23-годишният босненски национал е един от дребното светли лъчове за "бременските музиканти " през този сезон, само че едва ли ще остане на "Везерщадион " и през идната акция, изключително в случай че Вердер изпадне от Бундеслигата. Това значи, че няколко тима ще се опитат да привлекат Рашица през лятото.

Според немското издание Дер Шпигел измежду кандидатите за подписа на косоваря са Уест Хем и Уулвс, като двата отбора наблюдават деликатно обстановката с Вердер, защото при изпадане клаузата за откупуване на футболиста ще падне от 38 на 19 милиона евро. Рашица, който постоянно е сравняван с някогашната звезда на Байерн Мюнхен Франк Рибери, е наблюдаван още от Ливърпул, Астън Вила и Саутхемптън съгласно разнообразни източници.

През този сезон Рашица има 10 гола и 5 асистенции в Бундеслигата за Вердер, а той е добре прочут и на българските почитатели, откакто вкара единия от головете за успеха на Косово над България с 3:2 на Националния стадион "Васил Левски " през юни 2019 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР