Отборите на Уест Хем и Барселона се интересуват от бившия

...
Отборите на Уест Хем и Барселона се интересуват от бившия
Коментари Харесай

Уест Хем готов да върне Янузай в Англия

Отборите на Уест Хем и Барселона се интересуват от някогашния ас на Манчестър Юнайтед Аднан Янузай. Договорът на 26-годишния белгиец с Реал Сосиедад изтича през лятото на 2022 година и той може да договаря свободно с други тимове от 1 януари.

Според „ Todofichajes “ Янузай е отхвърлил последното предложение на Сосиедад да остане в клуба. Бившият състезател на Манчестър Юнайтед желае да се завърне във Висшата лига и Уест Хем може да му предложи тъкмо това и евентуално европейски футбол през идващия сезон.

Въпреки това, треньорът на Барса Шави също се интересува от белгийския национал и изданието написа, че някогашният полузащитник счита, че Янузай ще се интегрира добре в Барса.

В същото време „ каталунците “ са близо и до привличането на звездата на Манчестър Сити Феран Торес, който работи в сходна позиция като Янузай - по десния фланг.

На „ Камп Ноу “ обаче ще би трябвало първо да се разделят с някои играчи от сегашния си състав, с цел да привлекат нови, което отваря необятно вратите на Уест Хем да изпревари „ каталунците “ за Янузай.

West Ham y Barcelona a la cabeza por Januzaj
— Todofichajes.com (@TDfichajes)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР