Отборите на Удинезе и Интер не се победиха в мач

...
Отборите на Удинезе и Интер не се победиха в мач
Коментари Харесай

Интер изпусна шанс да доближи още повече ШЛ

Отборите на Удинезе и Интер не се победиха в мач от 35-ия кръг на Серия " А ". Така двата отбора пропуснаха отлична опция да си подсигуряват Шампионската лига - " нерадзурите ", и оставането в калчото - " фриуланите ". На " Дачия Арена " играчите на Лучано Спалети и Игор Тудор резервираха надлежно третата и 17-ата си позиция в класирането.
Миланският гранд беше по-активен и търсеше успеха, само че отбраната на домакините се оправи и най-после гол не падна. Звездата Мауро Икарди пък остана на пейката до 63-ата минута, само че и той не съумя да помогне на Интер да завоюва значимите три точки.
През първата част Раджа Наинголан имаше опция за гол, а Лаутаро Мартинес удари греда. Домакините пък имаха искания за дузпа в последната минута преди почивката за нарушаване против Мадрагора.

След почивката " нерадзурите " имаха четири опция за гол, само че всичките пропуснати от Мартинес, Перишич и Наинголан.

Това е трето следващо тъждество на Интер в шампионата, което остави отбора на трето място с актив от 63 точки. Четвъртият Аталанта има 59 точки. Удинезе има към този момент 34 точки в актива си, като води с пет пред 18-ия Емполи.
Другият кръг на " Джузепе Меаца " идва Киево, до момента в който " бианконерите " гостуват на Фрозиноне. Серия А 35 кръг, събота 4 май  Удинезе 0:0краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР