Отборите на ЦСКА Москва и Лудогорец играят при резултат 0:0

...
Отборите на ЦСКА Москва и Лудогорец играят при резултат 0:0
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА М срещу Лудогорец, нулите властват в Москва

Отборите на ЦСКА Москва и Лудогорец играят при резултат 0:0 в мач от 5-ия кръг от груповата фаза на Лига Европа. Двубоят на стадион „ ВЕБ Арена” в съветската столица започва в 19,55 часа и може да го проседите онлайн в нашата секция Livescore.

В същото време в Будапеща Ференцварош приема Еспаньол, който към този момент си обезпечи място в идната фаза на шампионата. В класирането води точно отборът от Испания с актив от 10 точки, следван от Лудогорец с 6, Ференцварош 5 и ЦСКА Москва с 1. В последния кръг на 12 декември българският първенец посреща в Разград тима на Ференцварош, до момента в който ЦСКА Москва гостува на Еспаньол в Барселона.



Първата добра обстановка в срещата пристигна още във втората минута, когато домакините стигнаха до директен свободен удар пред наказателното поле на Лудогорец. Абел Анисе фаулира Иван Обляков на метър от пеналта, а с осъществяването му се нагърби Влашич. Футболистът на московчани стреля мощно, само че над вратата.

Отговорът на българския първенец не закъсня. Още в идната офанзива Сисиньо проби доста добре отдясно и се понесе към наказателното поле на домакините. Десният бек финтира неприятелски играч и откри Марселиньо на към 20 метра от голлинията, само че ударът на капитана на разградчани не попадна в границите на вратата.

Последваха мощни минути за домакините, който се пробваха да упражнят напън и стигнаха до няколко удара към вратата на Пламен Илиев, само че всички те неточни.

В 11-ата минута шансът покри българския отбор. Сигурдсон получи отляво и насочи прострелно центриране, паралелно на голинията, само че Чалов се размина с топката и не съумя да засече от един метър.

Малко по-късно Лудогорец съумя да провежда добра офанзива, при която Марселиньо се понесе фронтално против Игор Акинфеев, само че с доста прецизна интервенция Дивеев съумя да спре бразилеца на границата на наказателното поле.

Последва необикновен пропуск на Никола Влашич в 22-ата минута. След офанзива отдясно, Марио Фернандес отигра чудесно топката, успявайки да я трансферира на отсрещния фланг, където Влашич бе оставен безусловно непокрит. Нападателят стреля, само че заложи на силата, и сгреши, пращайки коженото кълбо над вратата.

Първият прецизен удар в мача пристигна тъкмо след половин час игра. Сигурдсон и Кристиян Бистрович направиха двойно подаване в наказателното поле на Лудогорец, а младежкият национал на Хърватия стреля фалцово, само че Пламен Илиев внимаваше и с опитност съумя да избие.

Най-добрата опция за българския първенец през първата част пристигна в 37-ата минута. Клаудиу Кешеру се оказа на добра позиция пред наказателното поле на домакините и насочи мощен шут с левия крайник, само че Игор Акинфеев внимаваше и с една ръка мазета в корнер.

Как ще приключи мачът ЦСКА Москва – Лудогорец?

С победа за Лудогорец С победа за ЦСКА Москва Равен
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР