Отборите на ЦСКА, Левски и Казанлък записаха победи в женския

...
Отборите на ЦСКА, Левски и Казанлък записаха победи в женския
Коментари Харесай

ЦСКА, Левски и Казанлък с победи в женския волейболен елит

Отборите на ЦСКА, Левски и Казанлък записаха победи в женския волейболен хайлайф.

ЦСКА се класира без усложнения на полуфиналите в женската Демакс лига. Съставът на Юлия Иванова и Тони Зетова не остави късмет на Хектор и на реванша, който се игра в Драгоман. „ Червените “ волейболистки ликуваха с 3:0 (25:9, 25:13, 25:22) и към този момент мислят за полуфиналната фаза на шампионата.

Съперник на ЦСКА в борбата за присъединяване във финала на състезание, ще бъде Казанлък. " Червените " имат домакинско преимущество, като началото на полуфиналите е идната седмица. Играе се до две победи на разменено посещение.

Казанлък, от своя страна, се наложи над Варна ДСК с 3:0 (25:9, 25:22, 25:15).

Левски се наложи над Славия с 3:1 (25:19, 25:20, 15:25, 25:16) в зала " Левски София " и изравни четвъртфиналната серия.

В първия мач " сините " изгубиха с 2:3 в залата на " Славия ". Отново в нея ще бъде решена ориста на четвъртфиналния плейоф. Третият дуел е на 21 март от 19:00 часа.

Левскарките взеха решително първата и четвъртата част, а във втората демонстрираха огромна борбеност. Авансът на " Славия " доближи до 6 точки, само че девойките на Шопов не се отхвърлиха и изравниха при 20:20. Последваха още 5 " сини " точки и продобиване на гейма. В третия " белите " натрупаха преднина и съумяха да го завоюват.

Отново най-резултатна за " сините " бе 17-годишната Микаела Стоянова, която осъществя 22 точки.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР