Отборите на ЦСКА и Витоша Бистрица затварят съботната програма от

...
Отборите на ЦСКА и Витоша Бистрица затварят съботната програма от
Коментари Харесай

ЦСКА в нужда от задължителна победа след ерата Петрович

Отборите на ЦСКА и Витоша Бистрица затварят съботната стратегия от 12-ия кръг на efbet Лига. Срещата сред двата отбора на "Българска войска " е с начало в 20 часа и ще може да бъде следена в ефира на DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA . Мачът също ще може да бъде проследен минута по минута в GONG.BG .

Изминалата седмица беше извънредно турбулентна за състава на ЦСКА. "Червените " позволиха загуба в гостуването на Берое с 1:2, а дни по-късно клубът разгласи, че Люпко Петрович се отдръпва от треньорския пост. В дуела против Витоша тимът ще бъде воден от досегашните асистенти на сръбската легенда отпред с Добромир Митов, който започва сезона като старши треньор.

Извън състава на "армейците " още веднъж ще остане централният защитник Николай Бодуров, като повода продължава да се крие в различия с управлението.

Витоша Бистрица, от своя страна, все по този начин има едвам 1 победа от 11 мача и единствено 3 точки като цяло в елита ни през този сезон. Момчетата на Енгибар Енгибаров поизпотиха Локомотив Пловдив, само че още веднъж останаха с празни ръце.

Извън строя за мача на "Армията " ще бъде Емил Гъргоров, който продължава да изтърпява наказване от 5 мача. Вратарят Християн Василев, от своя страна, е с травма и също пропуща мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР