Отборите на ЦСКА и Славия ще изиграят тази вечер реваншите

...
Отборите на ЦСКА и Славия ще изиграят тази вечер реваншите
Коментари Харесай

ЦСКА и "Славия" в битка за следващия кръг на Лига Европа

Отборите на ЦСКА и " Славия " ще изиграят довечера реваншите си от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Родните представители записаха минимални победи надлежно против " Рига " и " Илвес " и чакат сложни ответни дуели.

" Червените " гостуват на бронзовия медалист в латвийското състезание " Рига " от 19:30 ч. " Белите " одобряват финландския " Илвес " от 19 ч.
Ел Маестро: Бодуров е разумният капитан на ЦСКА Не знам до каква степен можем да стигнем в Европа, призна треньорът
" Няма да бъде елементарно. " Рига " игра доста нападателно в първия мач, чакам сходна игра и в реванша. Те са рискови при статични положения и би трябвало да внимаваме. Ако вкараме първи гол, за противника ще бъде мъчно да навакса. Имаме положителни шансове да продължим напред ", съобщи старши треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро.
Снимка: Lap.bg
Очаква се той да направи няколко промени в състава си, като по всяка възможност Кирил Десподов, който пропусна първата среща заради травма, ще стартира като титуляр.

Футболистите на Златомир Загорчич завоюваха гостуването си на " Илвес ", само че в лагера на отбора чакат сложен реванш.
" Илвес " е доста твърдоглав тим, който не се предава. Преднината ни е дребна и не ни подсигурява място в идващия кръг. Целта ни е да вкараме гол и да го победим. Задължени сме да бъдем търпеливи. В никакъв случай няма да играем нападателно, само че ще чакаме нашия миг и няма да се хвърляме в офанзива ", сподели старши треньорът на " белите " на формалната конференция преди мача. Изцяло българският " Славия " потегли с победа в квалификациите за Лига Европа (ВИДЕО) "Белите " записаха най-малък триумф като посетители на финландския "Илвес " Тампере
" Славия " и ЦСКА останаха единствените ни представители в квалификациите на Лига Европа, откакто във вторник вечер " Левски " отпадна срамно от носителя на Купата на Лихтенщайн " Вадуц ".
Провалът в Лихтенщайн - 18-ият за " Левски " в Европа Не отново, а още веднъж...
Последният път, в който всички български тимове напуснаха шампионата още след първите си мачове бе преди шест години. Тогава те стартираха непосредствено от втория квалификационен кръг, като ЦСКА отпадна от " Мура ", " Левски " - от " Сараево ", а " Локомотив " (Пловдив) - от " Витес ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР