Отборите на ЦСКА и Лудогорец ще изиграят днес последните си

...
Отборите на ЦСКА и Лудогорец ще изиграят днес последните си
Коментари Харесай

Последни гостувания за ЦСКА и Лудогорец в групите на евротурнирите

Отборите на ЦСКА и Лудогорец ще изиграят през днешния ден последните си гостувания от груповата фаза на Лигата на конференциите и Лига Европа тази акция.

" Червените " към този момент изгубиха и теоретично шансове да излязат от своето каре в Лигата на конференциите, тъй че оставащите им два дуела с Бодьо/Глимт и Рома ще са само за авторитет. От своя страна Лудогорец има най-малък късмет да се бори за второто място в своята група в Лига Европа, в случай че завоюва гостуването си на Цървена Звезда в Белград, като към момента има и вид " орлите " да завършат на трета позиция и да продължат в Лигата на конференциите.

От 19:45 часа българско време Лудогорец гостува на Цървена Звезда. Българските настоящи първенци имат единствено една точка в досегашните си четири мача в група F и би трябвало да гонят наложителен триумф в сръбската столица, с цел да запазят някакви шансове за европейски футбол през пролетта. От 22:00 стартира дуелът сред Бодьо/Глимт и ЦСКА в Норвегия. " Червените " също имат единствено една точка след четири изиграни дуела в група С на Лигата на конференциите.

Програмата на българските тимове за четвъртък:

19:45, Цървена Звезда - Лудогорец

22:00, Бодьо/Глимт - ЦСКА.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР