Отборите на ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг

...
Отборите на ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Време е за дерби: ЦСКА и Левски кръстосват шпаги в мач №1 на България

Отборите на ЦСКА и Левски се изправят един против различен в огромното дерби на българския футбол.

 Идеалният тим на дербито за ХХI век
Идеалният тим на дербито за ХХI век

Големите герои за Левски и ЦСКА

Двубоят е част от последния кръг на постоянния сезон в Лигата. На пръв взор, конфликтът е с по-голямо значение за символичните домакини, които водят здрава борба за купата с Лудогорец.

 Здравко от
Здравко от " Ритон " без капка бон звук: В ЦСКА са ритнитопковци, основният управител май е дал фира...

" Срам ме е! Ментета! От кое дърво смъкнаха Жеферсон? "

По традиция преди, по време и след края на мача, полицейското наличие в столицата ще бъде масирано. Според предварителните упования, през днешния ден по трибуните на националния стадион " Васил Левски " би трябвало да има към 15 000 души.

 Снимка 319170
Източник:

ЦСКА не демонстрира игровата си форма от есента, само че все пак е апетитен за любимец. Селекцията на Стамен Белчев е в серия от три следващи триумфа (Дунав 2:0, Етър 2:1 и Пирин 2:1). Надеждите на експерта са, че неговите момчета ще подходят пределно окуражени към срещата и ще показват своите същински качества. Хасковлията е обезпокоен от възможни провокации против Фернандо Каранга, който в последно време се замеси в няколко абсурда на терена. Големи очаквания за положително " алено " показване се разпореждат на Кирил Десподов и Тиаго, които добре знаят по какъв начин се санкционира " синята " защита.

 Станимир Стоилов: В Левски са по-спокойни от ЦСКА, няма по какъв начин да пожелая триумф на Стамен Белчев
Станимир Стоилов: В Левски са по-спокойни от ЦСКА, няма по какъв начин да пожелая триумф на Стамен Белчев

" Делио Роси има доста по-голям опит ", съобщи експертът

В групата за мача попадна и португалецът Укра, който към този момент е изцяло възобновен от тежката си контузия. Бранителят Станислав Манолев пък счита, че ЦСКА има преимущество по отношение на огромния зложелател поради по-голямата сработеност в своя състав.

 Снимка 319174
Източник:

В лагера на Левски са отправили взор към полуфиналите за Купата на България, само че сигурно ще търсят триумф и в борба №1 от задаващите се пет такива против " армейците ". Добрите вести за наставника Делио Роси са свързани със завръщането на съществени футболисти като Божидар Митрев и Милош Цветкович. Символичните посетители обаче ще бъдат без Антонио Вутов, който към момента изтърпява наказване поради аления си картон против Черно море.

анкета
Как ще приключи дербито сред ЦСКА и Левски?
С безапелационна победа за Левски С победен триумф за ЦСКА "Червените " ще победят с гол разлика Минимална победа за "сините " Ще приключи без победител, само че и без голове С резултатно тъждество Не ме интересува Виж резултати
С безапелационна победа за Левски

С победен триумф за ЦСКА

"Червените " ще победят с гол разлика

Минимална победа за "сините "

Ще приключи без победител, само че и без голове

С резултатно тъждество

Не ме интересува

Италианският треньор на " сините " съобщи, че е добре осведомен с значимостта на мача. За " Пророка от Римини " от първостепенно занчение е селекцията му да влезе в мача с горещо сърце и студен разсъдък. Той посочи, че в Левски към момента няма задоволително интензитет в двете етапи на играта. Звездите от " Герена " ще играят през днешния ден без заричане за спомагателни бонуси при победа. Един от главните играчи на отбора - Роман Прохазка пък прикани за сериозна поддръжка по трибуните.

 Член на
Член на " Синя България " за ТОПСПОРТ: В неделя ще гледаме " Левски против измамата " епизод следващ (ВИДЕО)

" По никакъв метод мачът на следващия ден не е постоянно дерби ", съобщи Никола Генов

На дербито ще има и доста солидно наличие на задгранични скаути. Те ще следят футболисти главно за клубове от Източна Европа и Турция, само че и съгледвачи от Западна Европа са изразили желание да участват на конфликта. Най-голям интерес разумно провокира звездата на ЦСКА Фернандо Каранга, както и Десподов и Малинов. По-любопитни фигури в състава на Левски пък са Обертан, Жорди Гомес и Паулиньо.

 Когато
Когато " аленото " напрежение срещне " синята " непостоянност

В ЦСКА и Левски нищо не е такова, каквото наподобява

Ако се обърнем към статистиката, ЦСКА и Левски са учудващо равностойни в срещите между тях през месец март. Двата гранда имат по 7 победи, а " алените " са отбелязали с един гол повече 25:24. Равенствата са по четири на брой.

 Снимка 319169
Източник:

Главен арбитър на срещата е Никола Попов, който за трети път ще управлява мач №1 на България. Под негово управление и двата отбора са постигнали по една победа. Помощници на гореспоменатия през днешния ден ще бъдат Георги Тодоров и Димитър Русев. Събитията зад двете порти ще следят Ангел Ангелов и Стефан Павлов. Делегат на БФС е Александър Радовски, а работата на реферите зорко ще следи Костадин Гергинов.

 Тиаго Родригес от ЦСКА: Нямам самообладание още веднъж да вкарам на Левски
Ас на ЦСКА се закани на Левски: Нямам самообладание още веднъж да им вкарам

Тиаго Родригес бе сниман за страницата на " алените " в Instagram

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР