Отборите на ЦСКА и Черно море се изправят един срещу

...
Отборите на ЦСКА и Черно море се изправят един срещу
Коментари Харесай

Изпитание за ЦСКА и на футболния терен

Отборите на ЦСКА и Черно море се изправят един против различен в най-интересния дуел от съботната стратегия на efbet Лига. На " Армията " обстановката е повече от деликатна, откакто Гриша Ганчев и Юлиян Инджов оповестиха желанието си да се отдръпват от клуба. Интересно ще бъде дали драмата с бъдещето на столичния гранд ще повлияе на " алените " футболисти, които до момента бяха повече от окуражени да смъкват Лудогорец от шампионския връх у нас.

Срещу тях обаче се изправя постоянно рисковият отбор на Черно море. Преди две години точно " моряците " нанесоха най-голямото домакинско проваляне на ЦСКА през ерата " Ганчев " - 3:1. Двата тима ще се срещнат и в осминафинален дуел за Купата на България.
 Илиан Илиев води на Бруно Акрапович
Илиан води с 4:3 на Акрапович

Като цяло по традиция дуелите сред двамата са оспорвани

Домакините не могат да разчитат само на контузения Жеферсон. Треньорът Бруно Акрапович няма други проблеми и той евентуално ще пусне в игра Бусато на вратата и в отбрана Гълъбов, Матей и Занев. Юга и Тиаго ще работят в средата на терена, а Вион и Мазику ще стартират като халф-бекове. Пеняранда ще бъде в ролята на плеймейкър, а в офанзива ще си партнират младият гений Смоленски и новото попълнение Жорди Кайседо.
 Чужденците в Черно море са два пъти по-малко от тези в ЦСКА
Чужденците в Черно море са два пъти по-малко от тези в ЦСКА

Българите в състава на " моряците " са цели 19



В състава на гостите имат значително проблеми с окомплектоване на състава си. В лазарета са Андраде, Енчев, Божилов и Иса. Така Илиан Илиев се чака да изведе на терена Дюлгеров на вратата и карето Попов, Димов, Дробаров и Панов в защита. Велев и Панайотов ще са опорни халфове, а Енрике и Вилела ще започват на крилата. В офанзива ще се разчита на Гомеш, а зад тила му ще го поддържа Илиев.

ЦСКА си остава любимец преди мача. Статистиката сред двата отбора е мощно в интерес на " алените ", които имат 74 победи, 27 равенства и единствено 15 загуби в досегашните си конфликти с варненци.
 ЦСКА маха
ЦСКА маха " тирето " в събота, връща си остарялото име!

До тази законова опция се стигна, откакто актуалното управление изкупи емблемата, знаците плюс всички активи и пасиви против 8 млн. лева

Главен арбитър на срещата е Радослав Гидженов, с помощници Иво Колев и Йордан Петров. Делегат на БФС е Александър Радовски, а работата на реферите ще бъде зорко следена от Георги Нарлев.
 Бербатов за Ганчев и ЦСКА: Може да е персонален претекст, всички сме хора
Бербатов за Ганчев и ЦСКА: Може да е персонален претекст, всички сме хора

Берба разяснява обстановката при " алените "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР