Отборите на ЦСКА 1948 и Лудогорец ще определят новия носител

...
Отборите на ЦСКА 1948 и Лудогорец ще определят новия носител
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Лудогорец ще спорят за Купата на България

Отборите на ЦСКА 1948 и Лудогорец ще дефинират новия притежател на Купата на България. Финалът на националния стадион " Васил Левски " е през днешния ден от 19:00 часа.

Лудогорец съумя да стигне до финалния конфликт, откакто на полуфиналите в профил Черно море след осъществяване на дузпи. Първата среща приключи 2:1 за " орлите ", до момента в който " моряците " стигнаха до същия резултат в реанша и по този начин двата отбора изпълняваха наказателни удари, при които разградчани бяха по-точни и продължиха към финала. Преди това Лудогорец надделя Розова котловина с 2:0, Левски с 2:1 и Спартак Варна с 2:1.

Старши треньорът на разградчани Ивайло Петев изрази страдание, че ползата към мача за Купата на България е слаб.

" Не е доста добре, че има слаб интерес. Не знам какъв брой почитатели ще има. Футболът е за хората, а в случай че има малко – ще бъде недобре. Не знам по каква причина е по този начин. Аз бих желал да има най-малко едно 10-15 хиляди. Но всеки си избира дали да пристигна или не ", разяснява Петев на брифинг с медиите през вчерашния ден.

Рик Джонатан и Диниш Алмейда не престават да са отвън състава на " орлите " поради травми.

ЦСКА 1948 преодоля Локомотив София на полуфиналите, откакто завоюва с 3:2 като посетител, а по-късно Ивайло Чочев прати отбора на финалите с гол в 117-ата минута на реванша. ЦСКА 1948 мина през Севлиев с 4:0, Берое с 2:0 и Арда с 1:0 в шампионата, с цел да стигне до финала.

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев съобщи през вчерашния ден, че ще се радва, в случай че той и тимът му напишат история, сходна на тази на Ивайло Петев и Лудогорец.

" Винаги би трябвало да се стартира от някъде – за нас е първи край, нека е и първи трофей ", сподели Янчев.

И двата отбора влизат в днешния конфликт след равенства. Лудогорец направи 2:2 с ЦСКА в борбата за купата, до момента в който възпитаниците на Тодор Янчев приключиха при резултат 1:1 с Черно море. Всъщност, тимът на ЦСКА 1948 не е вкусвал успеха в последните си 6 мача.

Тодор Янчев няма да може да разчита за мача през днешния ден на Евгений Сердюк, Джонатан и Райън Бидунга.

Главен арбитър на огромния край ще бъде Драгомир Драганов. Негови помощници ще бъдат Иво Колев и Христо Хаджийски. Валентин Железов ще бъде четвърти арбитър, а на ВАР-а ще оперират Красен Георгиев и Мирослав Иванов. Съдийски наблюдаващ ще бъде Валентин Добрев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР